Тази година сдружение Българска камара за охрана и сигурност взе решение да направи дарение с част от спестените средства от нереализираните поради коронакризата мероприятия през 2020 г.

Тази година сдружение Българска камара за охрана и сигурност взе решение да направи дарение с част от спестените средства от нереализираните поради коронакризата мероприятия през 2020 г. За каузата беше избран Център за настаняване от смеен тип за деца и/или младежи с увраждания "Христо Ботев" в София.

Днес, 25.12., Дядо Коледа посети децата, които изпаднаха във възторг от срещата си с белобрадия старец, и им раздаде подаръци. От етични съображения на снимката личицата на децата са закрити.

Няколко дни по-рано служителите в Центъра получиха подарък от нашето сдружение готварска печка, от която се нуждаеха спешно, за да могат да готвят на децата. Към инициативата на БКОС се присъединиха и приятели, които научиха за нашата кауза, и събраха пари за нова пералня и други необходими за обгрижването на децата аксесоари.